Goedkope website

Laat gegevens achter

.

Ontvang gratis offertes

.

Vergelijk alle offertes

.

Vind eenvoudig beste deal

.

Goedkope website laten maken?

‘Ik wil een goedkope website’ is een wens die webbouwers vaak voorbij horen komen. Logisch als je het ons vraagt, vooral wanneer je net bent begonnen met je onderneming en een beetje op de uitgaven moet letten. Een goedkope website is tegenwoordig dan ook goed te realiseren. Met gratis open-source pakketten zoals WordPress en standaard html-templates kan de prijs voor het maken van een website laag worden gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van je website. Een goedkope website laten maken is al mogelijk vanaf een paar honderd euro. Je krijgt dan een eenvoudige website met enkele pagina’s zonder hele uitgebreide functionaliteiten.

All-in pakketten voor goedkope website

Veel websitebouwers bieden scherpgeprijsde all-in pakketten aan. Je betaalt hierbij een vast bedrag voor het bouwen van een website, dus geen langlopende contracten of bijkomende kosten. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten, wel zo duidelijk dus! Vaak wordt er voor dit bedrag een professioneel ogende WordPress website gebouwd. Met dit open-source Content Management Systeem kun je vervolgens zelf eenvoudig extra pagina’s, afbeeldingen, teksten en filmpjes aan je website toevoegen. Met behulp van templates kan de uitstraling van je website vervolgens eenvoudig aan jouw wensen worden aangepast. Naast WordPress zijn al nog talloze andere CMS’en in omloop die gebruikt kunnen worden bij het maken van een goedkope site.

Goedkope website en kwaliteit?

Veel mensen vragen zich af of goedkoop geen duurkoop is. Gelukkig is dit bij het laten maken van een website niet het geval. Vanwege de huidige technieken en het grote aanbod is een website laten maken een stuk goedkoper dan vroeger. Webdesigners kunnen vrij snel en eenvoudig een mooie website in elkaar zetten. Tegenwoordig wordt er bij het maken van (goedkope) websites standaard gebruik gemaakt van responsive webdesign, waardoor je website er op alle schermen (laptop, tablet, desktop, smartphone) perfect uitziet. Daarnaast houdt men bij het maken van een website ook vaak rekening met de zoekmachine vriendelijkheid van de website. Zo wordt je website eenvoudig gevonden door zoekmachines zoals Google en Bing. Kortom, een goedkope website zal zeker geen miskoop zijn.

Offertes voor een goedkope website

Veel webbouwers bieden een goedkope website aan. Toch is het zeker aan te raden om meerdere offertes aan te vragen. Er zitten namelijk altijd verschillen tussen de prijzen die worden gehanteerd, ook bij het maken van goedkope websites! Vergelijk de verschilende offertes met elkaar en zie eenvoudig waar je het goedkoopst uit bent!

Ontvang vrijblijvend website offertes!

Door op “Gratis offertes aanvragen” te klikken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

© 2018 123website-offertes.nl